Hyvinvoiva Nainen -hoitosarja on 5 viikon hoitosarja naisille kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi. Lue lisää täältä.                                                 ​

 

---------------------------------------------------------------------------------

 

Rentoudentila Sinussa

Voi olla, että olet joskus tilanteessa, jossa fyysinen kehosi oireilee kipuna, epämukavana olona, kireytenä tai jännityksenä. Voi olla, että sinulla on joskus hetkiä, jolloin mielesi on levoton, hätäilevä ja on vaikea keskittyä. Tai voi olla, että sinulla on joskus hetkiä, jolloin tunnet vahvoja tunteita ja olosi on tunteen keskellä hauras ja turvaa tarvitseva.

On ihanaa, jos voit saada helpotusta oloosi ympärillä olevilta ihmisiltä, erilaisilta ammattiauttajilta, luonnosta, liikunnasta, ravinnosta tai eläimiltä, mutta jos näitä ei ole juuri silloin tarjolla tai muuten vain kutsuu asettua hoidettavaksi etähoitotallenteen äärelle, niin nämä tallenteet ovat juuri silloin sua varten. Tallenteiden kautta voit syventää rentoutumistasi, kehotietouttasi, itsesi kohtaamista sekä vahvistaa sisäistä turvan tunnetta omalla aikataulullasi.

Jos energiahoidot tai etähoidot ovat sinulle täysin uusi juttu, suosittelen aloittamaan tallenteelta "Rentoudentila Sinussa". Tällä tallenteella hoidan sinua samalla ohjaten sinua rentoutumaan ja olemaan hoidettavana. "Rentoudentila Sinussa" -tallenteesta voit lukea lisää täältä.