Energia ei tunne välimatkaa, joten BodyMind- hoito onnistuu vallan mainiosti myös etäyhteydellä. 

 

Salli itsellesi kokonaisvaltainen hyväolo,

Salli itsesi vapautua stressistä ja kehon kireyksistä askel kerrallaan!

Kiristääkö mielessäsi ja kehossasi?

Kannatko huolia ja stressiä mukanasi?

Tunnetko rauhattomuutta ja aivan kuin olisit hukassa?

Kipuileeko tai oireileeko kehosi?

Onko sinulla tarve piilottaa todellista itseäsi?

Mikäli vastasit yhteen tai kaikkiin kysymyksiin kyllä, tämä on kirjoitettu Sinulle.

Body Mind Energy Balancing Method -hoitojen seurauksena tulet huomaamaan muutoksen kohti keveyttä, levollisuutta, rauhaa, kehon ja mielen rentoutta sekä oman äänen ja rajojen vahvistumista. Tämä hoitomuoto on myös tehokas kaikenlaisiin fyysisiin kipuihin. BodyMind- hoito aktivoi myös parasympaattista hermostoa, mikä auttaa kehoasi palautumaan, eheytymään, toipumaan ja paranemaan. Se siis tukee kehon omaa paranemisjärjestelmää toimimaan tehokkaammin.

Hoidon aluksi keskustelemme Sinun tilanteestasi. Hoidossa huomioin fyysisen kehon, energiakehon ja tunnekehon hoidon Sinun hoitotarpeen mukaan. Sinä saat ottaa rennosti itselle mukavassa asennossa vaikkapa kotisohvalla. Tärkeää kuitenkin on, että sinulla on rauhallinen tila olla hoidettavana.

"Onpa ollut herkkä päivä. Kyyneleet tulleet silmiin tämän tästä ja ajatukset olleet keveitä.

Väsymys oli tosi kova, nukahdin päivällä reilun tunnin. Kovasti on janottanut.

Vessassa oon juossu, nesteet liikkuu, se tuntuu tosi hyvältä. Hengityskin tuntuu kevyemmältä. Kaiken kaikkiaan hyvä olla, kiitos vielä!"

BodyMind Energy Balancing Method -hoidossa hoidan Sinun energiankiertojärjestelmää. Kun energia virtaa vapaasti tässä järjestelmässä, ihminen voi hyvin ja tasapainoisesti niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Energia on elinvoimaa sinussa ja minussa. Tämä elinvoima voi vähentyä tai jumittua stressaavassa elämäntilanteessa, tunnetaakkojen tai tunnelukkojen seurauksena tai menneisyyden tapahtumien tuoman tunnetason kuorman myötä. Keho reagoi päivittäin arjen tapahtumiin. Keho on myös kerännyt tätä tietoa ympäristön tapahtumista koko elämän ajalta. Jos kehon palautumisjärjestelmä ei ole päässyt aktivoitumaan riittävästi ja käsittelemään kaikkea tätä, on nämä tapahtumat jääneet kehoon jännityksinä ja kireyksinä. Tämä pitää yllä myös hermoston ylivireyttä.

Energiakiertojärjestelmä käsittää fyysisen kehon, ihmistä ympäröivän energiakehon sekä tunnekehon. Nämä kaikki vaikuttavat toisiinsa. Siispä arjen stressit voivat esimerkiksi näkyä ja tuntua lantion ja alaselän virheasentoina. Tai esimerkiksi jomottavan polvikivun syyksi voikin löytyä jokin tunne, jonka tunnelataus ei ole päässyt purkautumaan. BodyMind- hoidossa näitä puretaan lempeästi ja turvallisesti, aina sinun kehoasi kuunnellen. Sinun tarpeesi määrittää sen millä tekniikalla energiahoitoa toteutan eli keskitytäänkö enemmän fyysisen kehon, energiakehon vai tunnepuolen hoitoon.

Hoito kestää 75 min. Mikäli haluat tehokkaimman vaikutuksen, suosittelen 3-5 kerran hoitosarjoja noin 3-7 päivän välein riippuen hermostosi herkkyydestä. Tällöin kehosi ja mielesi prosessi jatkuu siitä, mitä edelliskerralla on saavutettu. Mikäli tauko on välissä liian pitkä, voi käydä niin, että kehosi on taas lähtötilanteessa uudestaan hoitoon hakeutuessasi. Yksittäinen hoitokerta on toki itsessään hyvin rentouttava ja saa usein myös tuloksia aikaan.

 

Hinnat:

BodyMind Energy Balancing Method -hoito 75 min                  92e

BodyMind Energy Balancing Method -hoito 75 min x 3             246e (82e/krt)

BodyMind Energy Balancing Method -hoito 75 min x 5              410e (82e/krt)

Hoito toteutetaan pääsääntöisesti Zoom- videoyhteyden välityksellä. Varatessasi ajan saat linkin videotapaamiseen sekä ohjeet miten osallistua siihen.

Halutessasi hoito voidaan tehdä myös täysin ilman puhe- ja näköyhteyttä kaukohoitona.

 

Ajanvaraus täällä.

 


Hinnat sis. alv 24%.

Peruutukset tulee tehdä edellisenä päivänä, peruuttamattomista ja samana päivänä perutuista ajoista veloitan 75% hoidon hinnasta.

 

"Täällä on niin todellakin levollinen ja rentoutunut olo ja hyvä mieli. Tuntuu että joka paikka on saanut hoitoa! Iso kiitos!!"