Onko jännittäminen sulle tuttua?

Koetko olevasi jollakin tavalla huonompi kuin muut?

Stressaatko tai oletko huolissasi arjen asioista?

Tunnetko olevasi estynyt tai jotenkin kahleissa itsessäsi?

Jumittaako ja kiristääkö kehossasi?

Haluatko vapautua olemaan oma, hieno ja upea itsesi kehollisen liikkeen avulla?

Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, tule näkymään ja olemaan omana aitona itsenäsi tre:n ja kehollisen liikkeen parissa osana ryhmää! Tässä 3 kuukautta kestävässä ryhmässä saa jännittää, kiristellä ja olla lukossa! Saa tuntua siltä miltä tuntuu. Tässä ryhmässä saat vahvistua olemaan oma uniikki itsesi ja sun sisäinen helmesi saa myös loistaa! Saat vapautua kehollisista jähmeyksistä jähmeys ja kireys kerrallaan! Saat vapautua kehon ja mielen jumeista jumitus kerrallaan! Saat vahvistua sisäisestä rohkeudestasi käsin elämään omaa elämääsi!

TRE-menetelmällä aktivoit kehosi palauttavan liikkeen eli tärinän. Tärinä johdattelee itsessään jo sinua vapautumista ja rentoutumista kohti. TRE-menetelmä vahvistaa yhteyttäsi omaan kehosi viisauteen. Minä ohjaajana tuen sinun ja koko ryhmän prosessia, jotta voit kokea olevasi turvassa ja tutkia tärinääsi ja ryhmässä olemista omalla tahdillasi. Samaan aikaan voit opetella tunnistamaan omia rajojasi sekä oppia hahmottamaan hermostosi tilaa sekä säätelemään sitä. Pysähtyessäsi oman kehon ja oman itsesi äärelle, oma äänesi alkaa kuulua selkeämmin ja vahvemmin. Tämä kaikki oppimasi on käytössäsi lopun elämän.

Ryhmä on tarkoitettu perusterveelle henkilölle. Jos sinulla on lääkitystä vaativa, vakava mielenterveysongelma, tämä ryhmä ei palvele sinun parastasi. Raskaana ollessa ei ole suositeltavaa aloittaa TRE-harjoittelua.

Tämä kasvuryhmä on suljettu ryhmä, joka alkaa 20.8. klo 18. Tapaamisen kesto 1-2h kerrallaan. Ryhmän maksimikoko on 6 henkeä. Tapaamme tiistaisin alkuun viikottain 3 kertaa ja sen jälkeen 2 viikon välein. Näin sinulle jää myös aikaa itsenäiselle tre- harjoitukselle. Liityt myös Whatsapp -ryhmään, johon voit jakaa prosessiasi harjoitusten välissä toisille ryhmän jäsenille. Minä olen paikalla vähintään kahtena päivänä viikosta.

Hinta 150e/kk (sis. alv 10-24%). Kokonaissumma 450e. Voit maksaa osan maksuista Smartum, E-passi, Easybreak -liikuntaeduilla.

Varaa aika maksuttomaan tutustumispuheluun tästä niin jutellaan onko tämä ryhmä just sulle!

Tai laita mulle viestiä keranenak@gmail.com ja kerro halukkuudestasi osallistua tähän ryhmään. Laitan sulle kirjallisesti kysymyksiä ja selvitellään palveleeko tämä ryhmä sinua :)

Ja jos herää ykskään kysymys, lähetä se mulle :)