BodyMind Energy Balancing Method on yksi energiahoidon muoto. Energiahoitoja on hyvin monenlaisia. Niissä perusajatuksena on hoitaa ihmisen energiankiertojärjestelmää. Kun energia virtaa vapaasti tässä järjestelmässä, ihminen voi hyvin ja tasapainoisesti niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Energia on elinvoimaa sinussa ja minussa.

Tämä elinvoima voi vähentyä tai jumittua stressaavassa elämäntilanteessa, tunnetaakkojen tai tunnelukkojen seurauksena tai menneisyyden tapahtumien tuoman tunnetason kuorman myötä. Keho reagoi päivittäin arjen tapahtumiin. Keho on myös kerännyt tätä tietoa ympäristön tapahtumista koko elämän ajalta. Jos kehon palautumisjärjestelmä ei ole päässyt aktivoitumaan riittävästi ja käsittelemään kaikkea tätä, on nämä tapahtumat jääneet kehoon jännityksinä ja kireyksinä. Tämä pitää yllä hermoston ylivireyttä.

Energiankiertojärjestelmä käsittää fyysisen kehon, ihmistä ympäröivän energiakehon sekä tunnekehon. Nämä kaikki vaikuttavat toisiinsa. Siispä arjen stressit voivat esimerkiksi näkyä ja tuntua lantion ja alaselän virheasentoina. Tai esimerkiksi jomottavan polvikivun syyksi voikin löytyä jokin tunne, jonka tunnelataus ei ole päässyt purkautumaan. BodyMind-hoidossa näitä puretaan lempeästi ja turvallisesti, aina sinun kehoasi kuunnellen.

BodyMind- hoito aktivoi parasympaattista hermostoa, mikä auttaa kehoa palautumaan, toipumaan ja paranemaan. Se siis tukee kehon omaa paranemisjärjestelmää toimimaan tehokkaammin. BodyMind- hoidon avulla voit myös käydä tutkimusmatkaasi omaan itseesi.

Sinun tarpeesi määrittää sen millä tekniikalla energiahoitoa toteutan eli keskitytäänkö enemmän fyysisen kehon vai tunnepuolen hoitoon. Tehokkain vaikutus saadaan 3-5 hoitokerran sarjalla.

Hoito voidaan toteuttaa myös skypen tai videopuhelun välityksellä, tai kokonaan kaukohoitona.

 

Ajanvaraus: http://www.vello.fi/ailakeranen

Ryhmäkaukohoitoja kaksi kertaa kuussa. Täältä pääset mukaan: https://holvi.com/shop/QQcHT0Rentoudentilaan/